Gestor personal: No us atenem amb contestadors automàtics Podràs parlar ràpidament amb qualsevol dels nostres agents per atendre’t com mereixes!

Control directe sobre el Router: Els nostres tècnics tenen accés a la configuració del teu equip per poder aplicar immediatament els canvis que sol·licitis, obertura de ports, canvis de wifi, contrasenyes… Sense espera!

Dual ring: Ambdues SIMs sonaran de manera simultània quan rebin una trucada.

Dual sim: Comparteix la teva tarifa amb un segon dispositiu, duplicant la teva SIM.

IP estàtica: Donem l’opció als nostres clients de contractar els serveis d’IP Estàtica, perquè pugueu configurar tot allò que desitgeu sense problemes.

IP dinàmica: Totes les nostres fibres pròpies tenen servei d’IP dinàmica, no cal que ho demanis.

CGNat: Només el fem servir amb la nostra cobertura a nivell nacional (I t’ho podem treure si ho demanes!) Els clients amb la nostra fibra no es posen dins de CGNat, van tots amb IP Dinàmica!

Dades Il·limitats: Els nostres GB no te’ls acabaràs, el límit que tenim actualment oscil·la entre els 250GB i els 400GB (Depenent de l’operador que triïs). La mitjana de consum a Espanya és de 5.3GB, així que creiem que en tindràs prou per gaudir-ne al màxim!

Ample de banda de 1000/1000 Mbps: La nostra fibra més potent, la tindràs disponible per a tu en tot moment, només recorda tenir un ordinador preparat i una connexió per cable adequada, en cas contrari no podràs veure els 4 números màgics! Connexió sense límit de consum sota política dús raonable*.

Política d’ús raonable: Només ens encarreguem de vigilar els usuaris que fan un mal ús de la connexió a la nostra xarxa, controlem l’SPAM, la propagació de virus o l’ús professional de xarxes domèstiques. Evitem que l‟usuari final pateixi les conseqüències d‟aquests actes. Considerem ús raonable la mitjana dutilització de cada servei de tots els usuaris.

Trucades de veu il·limitades: Regit per la política d’ús raonable, oferim un màxim de 1.000 minuts al mes per a les trucades de fix i fins a 3.000 minuts amb el mòbil.

© Meswifi. Tots els drets reservats. Disseny web: Turipano360.