Qui som?

Meswifi som una empresa dedicada a fer arribar la connexió a internet a qualsevol punt de Catalunya.

Des de fa més de 15 anys, posem a l'abast dels nostres clients la connectivitat fins a aquells punts amb mancances, millorant així el dia a dia de la població i assegurant la innovació al territori.

Des de l'inici de la nostra trajectòria empresarial, tenim infraestructura pròpia, la qual cosa ens dóna les millors opcions per aportar la millor solució per a cada usuari.

El primer projecte amb què va néixer Meswifi va ser connectar una seu d'empresa en un cas en què altres operadors no eren capaços de realitzar-ho amb suficient velocitat i seguretat. I des d'aquell moment fins avui dia el nostre projecte no ha parat de créixer i actualitzar-se.

El nostre objectiu és oferir un servei de qualitat, proximitat i innovació. En els últims anys hem desplegat tant la xarxa de radioenllaç, amb torres situades a emplaçaments estratègics, com la xarxa de fibra òptica pròpia i també per a tercers, per assolir la nostra fita.

Som un equip de més de 15 persones treballant sempre amb la intenció de donar el millor servei als nostres clients, en projectes d'interconnexió, manteniment d'infraestructures de torres de telecomunicacions, xarxes de telecomunicacions ràdio, IP, FM-AM, wifi, Wimax, o vídeo-seguretat.

El nostre equip jove està format per gent amb motivació i preparació, i el nostre equip sénior està ple de vocació, involucració i experiència.

Esperem que pugueu contrastar la nostra experiència i contacteu amb nosaltres per obtenir el nostre servei. Per part nostra estarem encantats d'atendre-us.